Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 073-5 516 516
  • info@gloudemansadviesgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Gloudemans Adviesgroep is zelfstandig Adviseur van Regiobank. Dit betekent dat wij u alle voorkomende bankproducten aan kunnen bieden, waaronder betaal- en spaarrekeningen (geen kasfunctie). Hiermee kunt u alle financiële zaken regelen met één vaste contactpersoon. Alles onder één dak dus.

De producten van RegioBank kenmerken zich door hun helderheid en eenvoud. RegioBank kent een stabiel rentebeleid waardoor u in vergelijking met de grote banken altijd een gunstige rente ontvangt over uw spaargeld.

Persoonlijke aandacht

RegioBank is een bank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. Om dat waar te maken werkt RegioBank met Zelfstandig Adviseurs. Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs door heel Nederland, zorgt men voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Een kantoor waar u makkelijk binnen kunt lopen en te maken heeft met een vaste contactpersoon.

RegioBank is een bank zonder poespas. Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is belangrijk en krijgt advies op maat, wat de financiële situatie ook is. De adviseurs van RegioBank brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Voor u betekent dit een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven.

RegioBank is onderdeel van Volksbank NV en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. RegioBank heeft een kleine eeuw ervaring maar staat in het midden van nu.