Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 073-5 516 516
  • info@gloudemansadviesgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

 

Marlie Korsten 

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Gloudemans Adviesgroep als financieel adviseur. Wenst u advies over uw verzekeringen, financiële situatie of hypotheek, dan ga ik graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Aan mij de taak om de relatief ingewikkelde stof, duidelijk en helder aan u uit te leggen. De diversiteit van dit werk zorgt er mede voor dat ik dagelijks met veel enthousiasme en plezier mijn werk doe.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via marlie@geertsbv.nl 

 

 

Marc Timmermans

Sinds 2000 ben ik verbonden aan Gloudemans Adviesgroep en vanaf 2010 als eigenaar eindverantwoordelijk. Naast mijn bestuurlijke taken houd ik mij bezig met advies aan bedrijven, particulieren en hypotheekadvisering. In welke situatie dan ook, samen met u zoek ik naar een passende oplossing.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via marc@geertsbv.nl 

 

 

Marga van Holstein

Vanaf 2005 ben ik werkzaam bij Gloudemans Adviesgroep. Mijn werkzaamheden bestaan oa uit het aanvragen, muteren en verwerken van polissen, uitbrengen van offertes en schadebehandeling. De verschillende werkzaamheden, het klantencontact en werken met een leuk team maken dit voor mij een leuke job.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via marga@geertsbv.nl 

 

Janny van Pelt

Ik werk sinds 2005 in ons leuke team van medewerkers.

Mijn voornaamste werkzaamheden zijn polis- en debiteurenadministratie. Ik doe mijn werk met veel toewijding en plezier en ben u graag van dienst.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via janny@geertsbv.nl 

 

 

Ron van de Werdt

Sinds 1994 ben ik werkzaam in verzekeringsland en sinds 2004 in dienst bij Gloudemans Adviesgroep als adviseur. Samen met u kom ik in open gesprekken tot een voor u passende oplossing voor uw verzekerings- of financieringsbehoefte. Wilt u informatie, maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via ron@geertsbv.nl 

 

 

Mandy Heijmans

Vanaf 2009 werk ik als medewerker binnendienst bij Gloudemans Adviesgroep. Mijn werkzaamheden bestaan oa uit het uitbrengen van offertes, verwerken van wijzigingen en behandelen van schades. Het leukste aan mijn werk is het contact met klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om voor u de beste verzekering te vinden en eventuele schade zo goed en snel mogelijk af te wikkelen.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via mandy@geertsbv.nl 

 

 

 Audrey Schuurmans

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en na 12,5 jaar te zijn weggeweest ben ik vanaf 2016 weer in dienst bij Gloudemans Adviesgroep als portefeuille beheerder zakelijk. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het offreren, muteren, aanvragen en verwerken van polissen. Maar met andere dingen ben ik u natuurlijk ook graag van dienst!

Ik ben rechtstreeks te bereiken via audrey@geertsbv.nl 

Mesut Yorulmaz

In 2015 heb ik de opleiding Bank en Verzekeringswezen met succes afgerond en sinds januari 2016 werk ik bij Gloudemans Adviesgroep in de binnendienst. De werkzaamheden die ik doe bestaan o.a. uit het behandelen van schades, het aanvragen en wijzigen van polissen en het uitbrengen van offertes. Mijn doel is om samen met u een passende oplossing voor u te vinden.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via mesut@geertsbv.nl 

 

 Nicolette Keuzenkamp

Vanaf augustus 2017 werk ik bij Gloudemans Adviesgroep en help ik mensen met alle zaken die te maken hebben met RegioBank. Daarnaast ondersteun ik de hypotheekadviseurs met alle voorkomende werkzaamheden.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via nicolette@geertsbv.nl